Behandelingen

Aurahealing

ChakrabehandelingBij een Aurahealing wordt het energieveld door middel van scannen gereinigd. Tijdens het scannen zonder het fysiek lichaam aan te raken, ga ik de blokkades waarnemen in het energieveld. Blokkades in het energieveld kunnen ontstaan door (onverwerkte) emoties, trauma’s, spanningen, overtuigingen, onjuiste leefpatronen etc. Scannen op kleuren hoort ook tot de mogelijkheid.

 

Chakra behandeling 
Chakra betekent ‘energie wiel’ is een begrip uit het Indiaas Hindoeïsme. Chakra’s bevinden zich zowel in het fysieke lichaam als daarbuiten het lichaam, in het auraveld. Chakra’s vormen dus de verbinding daartussen. Door een verstoring in het Chakrasysteem ontstaat onbalans in de hele mens. Bij chakra behandeling komen de volgende 7 chakra’s aan de orde: wortel-, navel-, zonnevlecht-, hart-, keel-, voorhoofd- en kruinchakra. Elke chakra heeft haar eigen lichaam- en emotionele functie in het chakrasysteem. Chakra behandeling is een onderdeel van aurahealing.

Verder is het Sjamanisme ook het onderdeel van de healing. Sjamanisme komt oorspronkelijk uit Siberië. Met de techniek Soul retrieval kom je in het onderbewustzijn en ga ik de verloren- en gestolen zielendelen opsporen. Dat kan zijn het zelfvertrouwen, verdriet, liefde, zelfinzicht, loslaten…..

Aurahealing heb ik gevolgd bij Nederlof in Amsterdam


Reiki

ReikiReiki is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode, waarbij met handoplegging wordt gewerkt. Het Japanse woord Reiki betekent ‘universele levenskracht’. Het traditionele Reiki- verhaal begint in het midden van de 19de eeuw bij Mikao Usui, de rector magnificus van de Doshisha Universiteit in Kyoto, Japan. In 2005 had ik hevige hoofdpijn en m in deze periode kwam ik in aanraking met Reiki. Na een paar behandelingen was mijn hoofdpijn voorgoed verdwenen. Reiki is een liefdevolle behandelwijze voor lichaam en geest waarmee je het zelfhelend vermogen kunt sturen bij jezelf en bij de ander.

Reiki heb ik gevolgd in 2014 aan Reiki Centrum te Haarlem


Energiereading

EnergiereadingBij een persoonlijke reading wordt gekeken naar de stroming van jouw energie, dit geeft inzicht in belangrijke actuele thema’s. Het werkt ondersteunend in transformatieprocessen en zorgt ervoor dat de energie op gewenste plaatsen beter gaat stromen. Ook is het mogelijk om een meer vraaggerichte reading te ontvangen. Bij deze interactieve vorm wordt ingegaan op de actuele vragen die de cliënt inbrengt.

Energiereading heb ik gevolgd in 2015 aan Coach Inn te Amersfoort


Het Enneagram

EnneagramHet woord Enneagram komt uit het Grieks. Ennea betekent negen en Gramma betekent figuur of punt. Enneagram staat voor ‘figuur met negen punten’. Het symbool van het Enneagram is een cirkel, een driehoek en een zeslijnig figuur. Het Enneagram is een symbool dat negen karakterstructuren weergeeft. Iedereen heeft één dominant type. Als je je type kent zie je ook je verborgen talenten, je valkuilen, je communicatiestijl. Het Enneagram biedt de mogelijkheid om jezelf en je omgeving beter te leren kennen en om je verborgen talenten te gaan benutten. D.m.v.spiertest bepaal ik jouw persoonlijkheidstype.


EFT

EFT(Emotion Freedom Techniek)
EFT is een zelfhulpmethode waarbij je leert de meridianen los te kloppen en emoties te vervlakken. Het is bij EFT noodzakelijk om contact te maken met emoties om ze te behandelen, en dat kan betekenen dat het soms noodzakelijk is om eerst de emoties te voelen of voorzichtig op te roepen voordat er een verbetering zal optreden.

Tweedaagse training bij Ben Meijer te Apeldoorn


EMDR

EMDR(Eyemovent Movement Desensitization and Reprocessing)
EMDR is een effectieve behandelmethode na een trauma d.m.v. oogbewegingen. EMDR leidt ertoe dat de herinnering aan een traumatisch beeld vrij snel de emotionele lading verliest en het dus minder pijnlijk is om aan de gebeurtenis terug te denken. Ook toepasbaar bij angsten en negatief zelfbeeld.

1- daagse training gevolgd aan ITAN te Zwolle