Over mij

Mijn naam is Sharda Bhondoe en ben geboren in 1968. Ik ben geboren in Suriname
en op mijn vijftiende ben ik samen met mijn familie in Nederland gaan wonen. Ik
heb een achtergrond als financieel medewerker en ik ben gedurende 15 jaar hierin werkzaam geweest. Hierna heb ik me meer gefocust op de intuïtieve opleidingen.

Van 2004 tot 2005 heb ik een persoonlijke training gevolgd aan SPSO, hier heb ik hard gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling en is het bewustzijn gegroeid, dat
ik alles had verdrongen in het onderbewuste. Wat ik heb geleerd van deze ontwikkeling is, dat contact met je binnenwereld en buitenwereld in evenwicht mag zijn. Verder door het verdedigingsmechanisme los te laten, weet ik mijn gevoelens te verwoorden, angsten te overwinnen, in harmonie te komen met mezelf, compassie met mezelf en met anderen en het allerbelangrijkste: te vergeven. Mezelf en anderen vergeven ervaar ik als het mooiste cadeau aan mezelf en ben ik gegroeid in mijn volwassenheid. Mijn contact met mezelf ging steeds dieper en voelde steeds sterker dat er meer was. Op een ochtend zag ik uit het niets de aura van mijn toenmalige echtgenoot en hierdoor raakte ik steeds meer gefascineerd in de intuïtieve opleidingen.

Graag wil ik mensen helpen met een vergelijkbaar groeiproces te doorlopen m.b.v. de aangereikte technieken. Tenslotte speelt spiritualiteit een belangrijke rol in mijn leven, mijn dag begint met mantra zingen.

Voel jij ook dat er meer is schroom dan niet, voel je je vrij voor een kennismakingsgesprek.