Test

Aurahealing

AurahealingDe mens bestaat uit heel veel deeltjes, in eerste instantie in ons lichaam, dus binnen de begrenzingen van de huid. De deeltjes houden echter niet op bij de huid, ze gaan over in wat we aura/energieveld noemen. Dit aura beschouwen we ook nog als ons fysieke lichaam. Maar buiten het aura houden de deeltjes niet op, ze lopen oneindig door..…Bij een Aurahealing wordt het energieveld door middel van scannen gereinigd. Tijdens het scannen zonder het fysiek lichaam aan te raken, ga ik de blokkades waarnemen in het energieveld. Blokkades in het energieveld kunnen ontstaan door (onverwerkte) emoties, trauma’s, spanningen, overtuigingen, onjuiste leefpatronen etc. Scannen op kleuren hoort ook tot de mogelijkheid.

Aurahealing is een tweejarige opleiding deze heb ik gevolgd van 2011 tot 2013 aan Nederlof te Amsterdam

Chakra behandeling

ChakrabehandelingChakra betekent ‘energie wiel’ is een begrip uit het Indiaas Hindoeïsme. Chakra’s bevinden zich zowel in het fysieke lichaam als daarbuiten het lichaam, in het auraveld. Chakra’s vormen dus de verbinding daartussen. Door een verstoring in het Chakrasysteem ontstaat onbalans in de hele mens. Bij chakra behandeling komen de volgende 7 chakra’s aan de orde: wortelchakra, navelchakra, zonnevlecht, hartchakra, keelchakra, voorhoofdchakra en kruinchakra. Elke chakra heeft haar eigen lichaam- en emotionele functie in het chakrasysteem. Bij verstoringen ga ik elke chakra afzonderlijk behandelen door middel van intuïtieve waarneming. Chakra behandeling is een onderdeel van aurahealing.

Verder is het Sjamanisme ook het onderdeel van de healing. Sjamanisme komt oorspronkelijk uit Siberië. Met de techniek Soul retrieval kom je in het onderbewustzijn en ga ik de verloren- en gestolen zielendelen opsporen. Dat kan zijn het zelfvertrouwen, verdriet, liefde, zelfinzicht, loslaten…..

Is onderdeel van de opleiding Aurahealing